KOPITOVIĆ: JEDINI KO MOŽE DA STRIJEPI OD MEDOJEVIĆA JESTE DPS

Ivan Kopitović

Reakcija na saopštenje Savjeta mladih DPS-a

 
Proteklih mjeseci građani su bili svjedoci orkestriranog napada na predsjednika Pokreta za promjene i jednog od lidera DF-a Nebojšu Medojevića kako je on taj koji pokušava srušiti Vladu. Zakulisne radnje pod pokroviteljstvom Agencije za nacionalnu bezbjednost i ostataka DPS vojnika sa službenim legitimacijama u ANBu začinjenih ovim poslednjim licemjernim saopštenjem ,,Savjeta mladih DPS-a” govore da je jedini interes za rušenje ove Vlade imala isključivo najjača opoziciona partija.
 
Nebojša Medojević, čiji se kurs djelovanja nije mijenjao od 90-ih do dana današnjeg, nije krio nezadovoljstvo pojedinim odlukama i načinima djelovanja ove Vlade, ali jasno mi je da Vi gospodo ne možete da shvatite kako to izgleda kada članovi parlamentarne većine razmijene suprotne stavove, s obzirom na činjenicu da u DPS-u vlada jednoumlje i da ste zaslijepljeni kultom ličnosti vašeg palog vođe Đukanovića.
 
Dok je lider PZP-a težio pravdi i borbi za jednakost svakog građanina Crne Gore, vaš šef je ideologije mijenjao kao čarape, izdao sve šta se izdati moglo i na kraju udario u temelje Crne Gore pokušavajući da otme crkvenu imovinu. Maksima odlazećeg predsjednika Đukanovića je bila zavadi pa vladaj, dok je ideja Medojevića i Pokreta za promjene bila istorijska da formiranjem Demokratskog Fronta izmiri dva oka u glavi koje je vaša politika zavadila.
 
Licemjerno je kada pomenete kako smo mi ti koji smo uhljebili bilo koga, jer mi nismo ti koji sprovode kampanju vašeg funkcionera Jelića  1 zaposleni, 4 glasa , već će se ne samo naši već i kadrovi svih članica parlamentarne većine koji se nalaze na pozicijama sa kojih se može demontirati vaša zlokobna hobotnica svojski potruditi da neki novi tužilac slobodnog državnog tužilaštva pohapsi sve vaše funkcionere koji su spržili ovu zemlju.
 
A ova Vlada će uspjeti i istrajati u svojoj namjeri sve dok joj  najveći rušitelj , kako Vi kažete, bude onaj čiji je cilj da politiku DPS-a pošalje na smetlište političke istorije.
 
Ivan Kopitović

GO PzP