MEDOJEVIĆ: KOALICIJA SA TAKOZVANIM „ZDRAVIM JEZGROM“ DPS-A JE KRAJNJI CILJ VLASNIKA VIJESTI

 

Ova Vlada je dio projekta druge familije o koaliciji sa tzv. “zdravim jezgrom” DPS-a. Duško je davno obećao da će se izdvojiti iz DPS-a, ali mu nešto ne ide dobro.  Zato Vlada nije učinila NIŠTA da razvlasti DPS, nije OČISTILA birački spisak, a policija je snažno podržavala DPS kampanju kriminalne kupovine glasova u Nikšiću. 

Mislim da će Demokrate i URA braniti status quo i čekati Duška i Milicu da formiraju svoju stranku. Onda bi to bila prilika za projektovanu koaliciju “Da je vječan DPS”.  

To bi bila koalicija političkih struktura koje podržavaju tekovine bolesnog komunističko-lopovskog sistema Đukanovića. Koalicija protiv REFORMI I DEMONTAŽE SISTEMA.

Koalicija koja podržava ciljeve globalnih bankstera, neokolonijalizam i vladavinu krupnog kapitala. Koalicija protiv istinske suverenosti i nezavisnosti države Crne Gore, njene tradicije, identiteta i vitalnih interesa naroda.

Vlasnici Vijesti znaju da bi svaka koalicija sa DPS-om na čijem je čelu Đukanović, bila politićka smrt za Demokrate, URU i Pokret Krivokapića. Ali koalicija sa tzv. “zdravim jezgrom” DPS-a predvođenim Duškom Markovićem i Milicom Pejanović Đurišić bi bila optimalna. To je krajni cilj Sorošoida oko Vijesti. 

Imaju samo problem, što svi njihovi politički projekti završe neslavno, propašću onih koji im povjeruju i upadnu u mrežu.

 

Nebojša Medojević

Predsjednik PzP