Medojević: Abazović umjesto da hapsi vlasnike Volija, Bemaksa i Cijevne komerc, on sa njima dogovara plan rada! (VIDEO)

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević saopštio je da je najmanje jedan novi načelnik u ANB-u, koga je postavio v.d. direktor Dejan Vukšić povezan sa organizovanim kriminalom i DPS-om.

On je saopštio i da je sramota da se potpredsjednik Vlade Dritan Abazović. koji je inače kordinator bezbjednosnog sektora, sastaje sa Milovim tajkunima i dogovara ekonomsku strategiju.
 
Medojević tvrdi i da je samo jedan kandidat za direktora policije,(prim.aut. Dražen Medojević) čovjek izvan sistema DPS-a dok su svi ostali kandidati primali naređenja od Mila Đukanovića, Duška Markovića i Veselina Veljovića.
“V.d. direktor ANB-a Dejan Vukšić. što je nepojmljivo za tu funkciju, daje intervjue koncernu Vijesti. Vijesti već od danas doživljavam kao bilten ANB-a, što je vrlo opasno. Ne postoji, da ja znam, na svijetu bilo koji šef tajne policije da je davao intervjue medijima. Znam da je najmanje jedan načelnik kojeg je on popstavio povezan sa organizovanim kriminalom i DPS-om.”, kazao je Medojević na pres konferenciji.