Raičević:Poskupljenje vode još jedan šamar građanima Nikšića

Vladan Raičević

Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić sa žaljenjem konstatuju da je je lokalna uprava odlukom da vodu  poskupi za 40 procenata još jednom pokazala štetočinjski karakter.

Razlika između nepotrebno i neprihvatljivo velikog poskupljenja i vlasti kontinuiteta je u tome što su im zajednički imenitelj procenti. I kao da im je malo deset ili dvadeset procenata režimlije nastale na političkoj korupciji i kriminalu, ovim činom uputili su još jedan šamar građanima Nikšića.

 

Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić smatraju da  ovakav pristup pokazuje zapravo pravo lice neznavenih haračlija. Umjesto da se pohvale novim investicijama, novim halama, novim radnim mjestima, kao novogodišnji poklon lažna i korumpirana vlast poklonila je građanima nove namete i nove probleme...

Njihov rad najbolje je vidljiv u infrastrukturi a pogotovo kada je u pitanju kolektor, azil za pse i druge "investicije", koje sve više liče na Dom Revolucije.

Dovoljno je prisjetiti se famoznog nameta na "izlazak" na ulicu kao i drugim štetočinskim odlukama i zaključiti o kakvim se radi političkim ehinokokusima.

Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić duboko svjesni da ove neznalice nijesu ključ rješenja, već problema vjeruje da će građani znati da sakcionišu politički brlog oličen u DPS-u, SDP-u, SD, LP-u, kao i da će nadležne sudske instance, kad tad  provizitati rad nikšićkih procenata kako bivših tako sadašnjih.

 

Vladan Raičević

Odbornik Demokratskog fronta iz Pokreta za promjene