Od obećane infrastrukture do autoputa za konje

Sa početka izgradnje stadiona na Zlatici

Na Zlatici ništa novo. Izgradnja stadiona, preko puta Osnovne škole „Dragiša Ivanović“ u parku, je počela tokom izborne kampanje za gradonačelnika Podgorice, od strane DPS-a da bi nakon izbora radovi bili  stopirani.

Iako se tzv Gradonačelnik Podgorice u tom periodu zaista potrudio da obeća kako će teći med i mlijeko, to stanovnicima ove Mjesne zajednice ipak nije bilo dovoljno te su mu uskratiili podršku. Vjerovatno je to i razlog zašto je umjesto stadiona ostao samo parking za bagere i noćni čuvar koji čeka ’Super Miga’ da doleti i bez najave presiječe vrpcu, jer oni sve mogu. Pa i da lete ako im se prohtije.

Postavljaju mještani pitanje: Zašto nije došao da obiđe to malo građana na Zaltici koji su mu dali podršku na prethodnim izborima? Očigledno je da se radi o tome da sadašnji gradonačelnik obilazi samo mjesta gdje je siguran da će ga dočekati sa zdravicom, a „minut-dva“ ne želi da prenosi nezadovoljstvo mještana zbog silnih obećanja dotičnog gospodina I njegovih spin doktora.

Svjesni su stanovnici ovog dijela grada da kada su oni u pitanju gradonačelnici samo praznu priču prosipaju, a da ne pričamo da „prva faza razvoja grada-građani“ ne postoje za gospodina Stijepovića. Mladi PZP-a Vas mole da se uozbiljite i umjesto konja koji šetaju nezavršenim stadionom, ispunite ono što ste obećali, jer ćemo pomisliti da se ovdje ne radi o sređenom, poravnatom „terenu“ već  autoputu za konje. Ali ‘auto put’ je sada u modi.

Počnite da radite što je obećavao i prethodni Gradonačelnik a poslije njega i Vi, zbog omladine i djece koji žive u ovom dijelu grada . Prosto, da nam svima bude bolje.

 

Odbor Glavnog grada Mreže Mladih PzP