Medojević: Vrijeme je za proteste – više nema šta da se čeka

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević kazao je da je poslednji čas da se krene u proteste protiv režima Mila Đukanovića.

„DF ne mora za proteste protiv lopovskog režima, korupcije, nepravde, siromaštva i kriminala  da traži dozvolu od Ambasade SAD ili Soroša. Odgovaramo samo svom narodu“, istakao je Medojević.

Prema njegovim riječima, šta briga majke ispred Skupštine kada će Crna Gora u EU i NATO.

 

„Šta briga majke koje nemaju da svojoj djeci spreme ručak, kupe odjeću, obuću i knjige, za EU i NATO. Šta briga robove koji rade za 200 evra kod Volija, Lakovića, bez dana slobodnog i odmora, za EU i NATO. Da li je EU i NATO briga što nas je Milo opljačkao i što njegovom sinu plaćamo svaki mjesec subvencije za struju. Pod kojim zastavama danas gladuje pola nacije u Crnoj Gori. Sramna su sva odlaganja i opstrukcije bunta i protesta“, naveo je Medojević na svoj Fejsbuk profilu.

Po njegovim riječima, Đukanović zemlju vodi ka sukobima, a Marković ka bankrotu.

„Crna Gora više nema vremena nijedan sekund da čeka. Ni EU ni NATO, ni Boga oca. Svi u Front. Niko ne može pobijediti ujedinjeni narod koji se pobuni. Vrijeme je za bunt, dosta je prazne priče“, kazao je Medojević.