MEDOJEVIĆ: “EKSPERTI” DPS IZ NKT TREBA KRIVIČNO DA ODGOVARAJU ZA POGREŠNE POLITIČKI MOTIVISANE ODLUKE

Nebojša Medojević

Kad sam ja 17 marta ove godine PROMOVISAO švedski model za suočavanja sa pandemijom COVID -19, izazivao sam NEGATIVNE reakcije režima, NKT, DPS doktora i plaćenih botova na društvenim mrežama.  

E sad neka uporede moje izjave iz marta i izjave “eksperata” iz NKT i DPS. 

Zbog političkih interesa DPS “eksperti” su donosili odluke koje su masovno kršile Ustav, ljudska prava, nanosile ogromnu ekonomsku štetu privredi (a posebno malim privrednicima), diskriminisali građane, a sa druge strane NIJESU imale efekta na širenje pandemije. 

Uporno sam upozoravao da će zatvaranje zemlje imati samo negativne posljedice, a neće riješiti problem.  

Ulazak u dramatičnu recesiju, povećanje deficita budžeta, krah turističke privrede i EKSPLOZIJA pandemije i direktna posljedica odluka NKT  i oni bi morali krivično odgovarati za sve posljedice i veleizdaju zemlje.  

Uvijek treba učiti od najboljih i ne ponavljati greške najgorih. 

Žao mi je što svojim istinama i javnim djelovanjem izazivam negativne reakcije raznim lopovima, lažovima, špijunima i DPS tajkunima. Dragi su mi svi ljudi, ali ISTINA mi je draža. 

Crna Gora se nalazi u najvećoj krizi posle pada Berlinskog zida. Suočena sa bankrotom javnih finansija, dužničkim ropstvom, galopirajućom recesijom koja će biti dvocifrena, pandemijom koja je van kontrole, podjelama , mafijom, vojnicima starog režima koji su raspoređeni po sistemu i opstruiraju reforme, endemskim siromaštvom i korupcijom. Potrebni su nam bolni rezovi i nacionalno jedinstvo oko puta izlaska iz katastrofe i obnove zemlje. 

Nije vrijeme za patetiku, prodaju magle, nejasne poruke bez stavova i sadržaja. 

Vrijeme je da pružimo ruke jedni drugima , zasučemo rukave i krenemo da radimo na obnovi zemlje. 

Ja sam spreman za akciju. Nadam se da ste i vi. 

Samo složno! Samo jako! Prvo Crna Gora!

 

Nebojša Medojević

Predsjednik PzP