U Podgorici je danas održana sjednica Predsjedništva Pokreta za promjene.

Sjednica Predsjedništva PzP 15.02.2020

U Podgorici je danas održana sjednica Predsjedništva Pokreta za promjene. 

Predsjednik PzP Nebojsa Medojevic, koji je predsjedavao sjednicom, informisao je članove predsjedništva o najnovijim aktivnostima PzP-a i DF-a, stavljajući akcenat na tešku situaciju u kojoj se Crna Gora nalazi, a povodom najnovijeg Zakona o slobodi vjeroispovjesti koji direktno krši prava i otima imovinu SPC u Crnoj Gori.
 
Medojević je upozao članove Predsjedništva sa rezultatima intenzivnih međunarodnih aktivnosti koje su doprinijele vidljivim unapređenjem pozicije PzP i DF i podrškom našoj borbi za elementarna ljudska prava i slobode koja su dramatično ugrožena od strane diktatorskog režima DPS.
 
Medojević je upoznao Predsjedništvo PZP o rezultatima više anketa javnog mjenja koja ukazuju na rast rejtinga DF i pad rejtinga DPS, gdje je DF porastao na 22-23% , dok su Demokrate na 11-12%, a DPS na istorijskom minimumu od 33-34%.
 
Predsjednik Medojević je predstavio plan aktivnosti internet tima DF, kao i do sada obavljene akcije na omasovljenju litija i podršci borbi za očuvanje svetinja.
 
Zamjenik Predsjednika PzP prof DF Branko Radulović je pojasnio neka od najvažnijih pitanja u funkcionisanju DF i istako neophodnost jačanja ovog saveza i njegove misije, smjene režima u Crnoj Gori.
 
Na današnjoj sjednici usvojene su i odluke o formiranju nadzornog odbora PzP, a za Predsjednika ovog tijela izabran je Čel Ismailusufi, dok su za članove izabrani Arsenije Lalatović i Aleksandar Lekić.
 
Usvojena je i odluka o formiranju staturne komisije. Za predsjednicu ovog tijela izabrana je Branka Bošnjak, dok su za članove izabrani Ranko Aligrudić i Dražen Medojević.
 
Takođe, na predlog Predsjednika PzP Nebojše Medojevića, predsjedništvo je izabralo Dejana Vujisića za direktora partije, dok je za portparola izabran Nikola Bajčetić.
 
 
Pres služba PzP