MEDOJEVIĆ: VJEROVATI U PRAVO I PRAVDU KOD ĐUKANOVIĆEVIH PRIVATNIH SUDOVA JE LUDOST!

Rekoh i spasih dušu!

Zakon o otimanju crkava i zabrani rada SPC je stupio na snagu. Đukanović neće povući zakon u izbornoj godini i tako pokazati spabost i priznati poraz. Oslanjati se na pravo i pravdu pred njegovim privatnim sudovima je LUDOST.

Cilj zakona je brzo preknjižavanje vlašništva sa SPC na državu u katastrima, a Crkvi ostaviti da pred kontrolisanim privatnim sudovima braće Đukanović dokazuju vlasništvo nad imovinom i svetinjama. Katastarasko-birokratski blic krig.

Njegov lični ideolog za obračun sa SPC profesor marksizma Radovan Radonjić je jasno iznio plan - oduzeti imovinu SPC za koju nemaju dokaz o vlasništvu, svakog sveštenika SPC koji ne prihvati ovaj zakon PROTJERATI u Srbiju ili UHAPSITI.

“Crna Gora bi trebalo da, u duhu hrišćanskog milosrđa, sopšti gostima iz SPC da je što prije mirno, s anđelima, napuste, ukoliko ne žele da se bez neke velike zadrške suoče s njenim pravosudnim organima za više djela agresije i veleizdaje. A od sankcija po tom osnovu, kakve god one bile, neće ih spasiti ne samo Vaseljenski patrijarh, nego ni Bog ni Rusija. “ Radovan RADONJIĆ, marksista, komunjara najcrnja.

VLAST CG NE OBNAVLJA CPC NEGO PRAVI PARTIJSKU, KOMUNISTIČKU SEKTU. kao što stoji u Patijsjkom Programu KCG "DPS" na strani 18.

Ovakvim zakonom se sada država Crna Gora JAVNO stavila protiv cjelokuonog pravoslavnog Hrišćanstva, i definisala JAVNO da nije za stvaranje CPC nego da je za rušenje hrišćanstva. OTVORENO. Zato MILO nikad nije bio u Carigradu.

Vjerovati i pregovarati sa ovakvom ANTIHRIŠĆANSKOM i ANTIPRAVOSLAVNOM vlašću je NERAZUMNO I VEOMA OPASNO po interese SPC, pravoslavlja, pravoslavnih vjernika i Crne Gore.

Narod je prepoznao OPASNOST od režima i POBUNIO se.

“Milo lopove , ne damo ti svetinje”

Narod ne skandira “Milo zakonopiscu, daj nam amandmane”

Vrijeme za državničke odluke u interesu Crne Gore i njene budućnosti

Kada se neka zemlja nalazi u ovako dubokoj političkoj krizi koja dovodi u pitanje legitimitet državne vlasti zbog krađe izbora i gaženja Ustava, nasrtaja na tradicionalnu pravoslavnu Crkvu, politička i šira društvena elita se mora ponašati istorijski odgovorno i tragati za dugoročno održivim rješenjima koja će povratiti povjerenje građana u državu i dopriniejti stabilnosti države.

Bolesni sistem koji su kreirali, i koji se zasniva na zakonu sile, a ne na sili zakona, je neupotrebljiv. Ovako oslabljene i kontrolisane institucije ne mogu primjeniti zakone niti sredstvima pravne države rasplesti ovaj Gordijev čvor.

Problem je nastao u politčkoj sferi i tu treba tražiti i rješenja. Rješenja moraju biti čista, principijelna, transapretna, demokratska, istinita, patriotska, odgovorna i državnička.

U Boga se nadam da će Mitropolit i Vladike NA VRIJEME shvatiti da je ovakav otvoreno satanistički režim dio PROBLEMA, a ne dio RJEŠENJA i da je samo njegova smjena garancija da će pravoslavlje u Crnoj Gori biti sačuvano.

Prije stupanja na pravnu snagu ovog zakona, Crkva je morala preduzeti ofanzivne pravne akcije na iskorišćavanju postojećih zakonskih mogućnosti i sprečavanju brzog administrativnog uknjiženja imovine, kako je to pravnom savjetu predlagao advokat Vladan Bojic i internacionalizovati pokušaj nacionalizacije imovine SPC uz pomoć Patrijarha i države Srbije ( čija je to ustavna obaveza) . Uz snažan pritisak protesta pobunjenih građana!

Rekoh i spasih dušu