Bošnjak: Bokan i drugi režimski skorojevići radnike smatraju robovima a potrošače glupacima

Branka Bošnjak

Sramna je odluka omiljenog režimskog biznismena Bokana da zbog stupanja na snagu odredbi zakona koji zabranjuju rad nedeljom u marketima, uvede rad subotom do ponoći u njihovim velikim marketima, kako bi nadoknadio navodnu štetu, zamajavajući narod da želi da pruži mogućnost potrošačima da se adaptiraju na novu odredbu zakona. 

Bilo bi dobro da Bokan ne podcjenjuje inteligenciju potrošača koji odlično znaju šta mu je cilj, i poručujem mu da se okane tih “lizalice” za lakovjerne o nekim ponoćnim popustima subotom veče. To što on radi je klasično izrugivanje sa ciljem koji je zakon trebao da postigne i potvrda da doskorašnji skorojevići a sad nažalost, nova crnogorska elita, je pohlepna i nezasita i da ne preza ni od čega.
Oni svoje radnike smatraju običnim robovima, kojima nameću I nehumanu treću smjenu da bi mogli da udovolje svom nezaježljivim apetitu za profitom. Tako da njihov slogan Voli vas voli, ne stoji jer su sad pokazali pravo lice, Voli voli profit a ne građane, zato bi u znak protesta trebalo bojkotovati ovaj market, makar subotom naveče.
 
Branka Bošnjak
Potpredsjednica PzP-a i poslanica DF-a