PzP: Odbornik PzP i DF nije podržao kandidata režima

Pokret za Promjene

Nastavlja se politčko tumaranje Sorošoida i pitomaca Ambasade. Osnovani da se bore protiv DF nastavljaju sa svojim janičarskim poslom. Nastali kao plod vještačke oplodnje Soroša i Ambasade, politički monstrum bez sopstvenog mozga, mišljenja, uvjerenja, ideja, ideoligija, upravljani daljinskim upravljačem, opet su napali DF i PzP, iznošenjem notornih neistina.

Jedini odbornik DF koji je bio na sjednici SO Podgorica na kojoj je tajnim glasanjem izabran Predsjednik, bio je odbornik PzP Čel Ismailisufi, koji je došao na sjednicu, sticajem okolnosti, zbog propusta u radu Kluba Odbornika DF, jer ga niko prethodno nije obavijestio o odluci odbornika DNP i NSD da ne prisustvuju sjednici zbog intoniranja himne. 
 
Radi se o provjerenom i tvrdom opozicionaru, koji je već 4 godine bio odbornik DF i uvijek disciplinivano postupao po dogovorima u Klubu odbornika DF. To je čovjek koji je bio na svim protestima, ispod šatora i koji je svoj opozicioni stav dokazivao dok su sadašnji liderčići Sorosoida bili u Pozitivnoj Darka Pajovića i Draga Đurovića i fotokopirali marerijale za sjednice GO SNP.
 
Upravo na dan održavanja sjednice SO, jedan režimski tajkun je lično, bez ikakvog razloga, osim političkog, otpustio rođenog brata našeg odbornika, inače vrhunskog inženjera elektrotehnike. Ali preletačevići u ocjeni drugih ljudi, uvijek polaze od sebe i misle da su svi kao oni, spremni da za interes izdaju svoje ideje. 
 
Zbog još jednog pokušaja manipulacija, PZP obavještava javnost da odbornik PzP i DF NIJE podržao kandidata režima za Predsjednika Skupštine Glavnog grada.
 
Uskoro će i glasanje za gradonačelnika, pa će doušnici iz sorošoida imati još jednu priliku da se uvjere u opozicioni kapacitet i kredibilitet odbornika DF.
 
PRESS SLUŽBA PZP