Medojević: Politika za "21. vijek" je politika Soroša i globalnih bankarskih fašista

Nebojša Medojević

Kao i sve što kažem i ovo sam bio u pravu. Iza projekta “ politike za 21 vijek” Bečića i Dritana stoji “duboka država” i globalni bankarski fašisti. Iza njih ne stoji zvanična politika SAD, već opasne strukture globalnih banakrskih fašista koje žele potpunu kontrolu država, Vlada, opozicije, medija, NVO.

Daniel Server je jedan od glasnogovornika politike “utjerivanja demokratije”, izazivanja ratova, ubijanja legalnih predsjednika koji su neposlušni, arapkih i afričkih proljeća, masovnih nesreća i tragedija, specijalnih operacija, bombardovanja suverenih država, stvaranja terorističkih organizacija.

Još u martu 2017 u razgovorima sa Hojt Jiom napravljena je ta paklena marioneska koalicija i “Politika za 21 vijek” - Aleksa, Dritan, Željko Ivanović- Vijesti, Nikola Marković - DAN i njima bliske NVO koje predvodi Daliborka Uljarević sa svojom ekipom.

Osnovni zadatak - napasti DF i smanjiti njegovu snagu, a onda ući u Vladu Duška Markovića. Za taj cilj su dobili neograničene finansijske i medijske resurse.

U svrhu ostvarenja tog cilja angažovan je i specijalni mentalni tužilac Katnić koji je kao i svaki poslušnik ucjenjen zločinima sa Dubrovačkog ratišta, kidisao na DF i organizovao državni progon oponenata, neviđen u proteklih 70 godina, od 1948 i IB.

Poslušnici “duboke države” i globalnih bankarskih fašista na čelu Pravosuđa Vesna Medenica Beli Beg i Ministarstva pravde Zoran Pažin Sinđa su kompletirali ovu monstruoznu mrežu koja je angažovana da slomi i unisti DF.

Naravno, uspjeli su da nam nanesu ozbiljnu političku štetu na lokalnim izborima. Posebno u Podgorici. Značajan dio naših birača je glasao za Aleksu i Bečića ne znajući da glasaju za monstruoznu politiku “duboke države” i globalnih bankarskih fašista kojima je cilj toratalna kontrola svih država i njihovih Vlada i kontrola resursa- nafte, energije, hrane , vode, vazduha, zdravlja. Nijesu znali da glasaju za koncept izazivanja globalnih epidemija i zaraza radi “humanog smanjenja populacije svijeta”, kontrole rađanja, širenja GMO hrane, uništavanja tradicionalne porodice i vrijednosti.

Nijesu računali na snagu ideje DF-a i na čvrstinu naših sledbenika.

Nakon neviđenog državnog progona, zajedničkog medijskog od strane RTCG, Pink, Vijesti i DAN-a, hapšenja, saslušavanja, zatvaranja, suđenja, milionski finasirane kampanje laži od strane Alekse i Bečića, jedan dio birača DF je prevaren i svojim glasovima su podržali ove opasne ideje Rotshilda i Soroša koje prijete da unište svijet.

Ipak, naši najčvršći birači su naši saborci i sledbenici ideja ZDRAVE Crne Gore. Oni vjeruju u naše tradicionalne vrijednosti - porodicu, vjeru, istoriju, državu. DF su glasale istinske patriote jer je program DF u suštini program NORMALNE I ZDRAVE Crne Gore.

Branimo naš način života. Naše vrijednosti. Naše porodice. Želimo normalan život u normalnoj i zdravoj državi. Želimo istinsku suverenu, demokratsku i SLOBODNU državu, čiju će Vladu birati slobodni građani na slobodnim izborima. Želimo da ta Vlada prvenstveno štiti interese građana i države Crne Gore, a ne interese globalnih bankarskih fašista.

Ova borba je globalna i DF je samo dio sve većeg i snažnijeg globalnog pokreta otpora . Vještački pokrenuti talas migranata iz Afrike, sa Bliskog Istoka, Indije, Avganistana otvorio je oći mnogima u Evropi, ali i u SAD. Sve veći broj Vlada u EU se suprotstavlja ovim paklenim idejama Soroša i ekipe.

DF je jedina politička snaga u CG koja je javno, jasno i glasno tražila da se u Crnoj Gori ne osnivaju trajni kampovi za migrante i da se zaštite granice.

Aleksa i Dritan su bili za trajni prihvat migranata u CG. Vjerovatno ni sami ne znaju koje to sve opasnosti donosi po nas narod i državu, ali su morali da slušaju naređenja Sorosa i družine.

Svijet se budi. Tramp, Putin, Orban, Kurc, Jansa, Zeman i ostali su snažno uzdrmali ovu piramidu zla i propasti. Kina i Indija vraćaju vjeru u novi međunarodni poredak koji će biti zasnovan na ravnoteži i dogovoru, a ne na sili, teroru i eksloataciji.

DF je, u to sam siguran, na pravoj strani istorije. To najbolje govori ko se sve udružio protiv nas. A udružila se kompeltna Soroševa ekipa u Crnoj Gori.

DF protiv Soroša. Stop Sorošu i globalnim bankarskim fašistima.

Za čast, slobodu, dostojanstvo Crne Gore.

Samo složno!!! Samo jako!!! Do pobjede