Medojević: Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada

Nebojša Medojević

Milo Đukanović je uspio da kontrolu nad RTCG preuzme od Ambasade SAD koju po pitanjima medija, NVO i politike zastupaju Miško Perović i Željko Ivanović, u saradnji sa pitomcima čuvene Lize Meklejn koja je godinama stvarala mrežu civilnih saradnika obavještajnih službi SAD i Duško Marković , koji se Amerima predstavio kao jos veći poslušnik od Mila Đukanovića. 

 Danas su pale u vodu, dugogodišnje procjene članova Klana Druge Familije, da će Ambasada SAD smijeniti Đukanovića i njih dovesti na  vlast, bez borbe, protesta i sukoba. 

Umjesto da se pridruže fenomenalnom i istorijskom pokretu DF i slobodnog naroda 2015 godine i da sami svojim snagama izborimo SLOBODU i DEMOKRATIJU, oni su vjerovali Ambasadi. Evo sad Ambasada i EU i NATO primaju Đukanovića kao svog ključnog saveznika i žmure na kriminal, korupciju, šverc, cenzuru, progon neistomišljenika, kršenje ljudskih prava. 

“Dragi Milo” diktatora pozdravljaju u Briselu, čekajuci da ih “dragi Milo” zakiti sa par stotina hiljada Eur gotovine kao nagradu za vjerno služenje.  

Tužno je bilo gledati danas “siročiće” Ambasade i Soroša kako nemoćno protestuju protiv nasilja i samovolje Đukanovića koji brutalno krši zakone, standarde EU i preuzima ličnu kontrolu nad RTCG. Očekivao sam makar 50 demonstranata, ali bilo je previše toplo. 

Za nas iz DF to neće predstavljati neki gubitak, jer je i postojeći menadžment bio pod kontrolom Druge familije, koja DF mrzi skoro kao i Prva familija.  

Očigledno da su očekivanja da će Ambasada smijeniti Mila i ubijediti Duška Markovića da u Vladu ubaci Bečića, Abazovića, Krivokapića i Lekića, kao i vječite i potrošene lidere NVO koji 20 godina zamajavaju javnost i donatore, bila pogrešna i da je Đukanović sada opet prihvatljiv kao “garant mira i stablnosti”. 

Za DF je odavno jasno da plan SAD za Crnu Goru i region nije demokatija, fer izbori, pravna država, ljudska prava i slobode, socijalna pravda, već da smo predviđeni kao tampon zona  idealna za izazivanje nestabilnosti, sukoba, prihvatanje emigranata, šverc i tajne operacije velikih zapadnih obavještajnih službi. Latinska Amerika Evrope. 

Nijeste podržali DF, radili ste sve protiv nas i naše misije SLOBODE I DEMOKRATIJE, radovali ste se našem progonu, podržavali ste ludog Katnića, radovali lošijim izbornim rezultatima, očekivali naša hapšenja i zabranu rada. I šta ste dobili?  

Đukanović vam uređuje Vijesti.  Željko Ivanović napada Đukanovića za napad na Lakić, a Vijesti i TV Vijesti danima prije toga prozivaju Duška Markovića za šverc cigareta . Druga familija više ne kontroliše ni svoje medije. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada. 

Šta je plan za 21 vijek. Šta je politika Ambasade, Bečića, Abazovića, Ivanovića , Perovića. Ko je za Mila, a ko za Duška. Teška dilema. 

Zato je lako biti u DF. Mi smo za SLOBODU I DEMOKRATIJU. Ni za Mila ni za Duška. Ni za Ambasadu SAD, ni za Ambasadu Rusije. 

Za čast, dostojanstvo i slobodu Crne Gore! 

 

Nebojša Medojević

Predsjednik PzP

Član Predsjedništva DF