PzP: Građanima Rožaja trebaju „Promjene za bolje Rožaje“

Aida Nina Kurpejović

Pokret za promjene Rožaje na predstojećim izborima izlazi sa listom „Promjene za bolje Rožaje – Aida – Nina Kurpejović“, saopšteno je danas iz tog pokreta.

Od strane Opštinske izborne komisije Rožaje lista je verifikovana.

Listu čine mladi ljudi kojih je preko 80% ispod 35 godina, kao i preko 40% žena na istoj!

„Svi oni vole Rožaje i daće nemjerljiv doprinos da Rožaje bude prepoznatljivo po istinskim vrijednostima, poštovanju tradicionalnih vrijednosti, kao i afirmaciji multietničkog sklada i suživota“, piše u saopštenju.

„Promjene za bolje Rožaje“ i nosilac liste Aida – Nina Kurpejović imaju jasan plan kako valorizovati prirodne i druge potencijale Rožaja, kao i kako od grada iz kojeg se odlazi, napraviti sa građanima Rožaja grad, u kojem će građani moći da žive od svoga rada i da imaju život dostojan čovjeka!

„Nova radna mjesta, nove hale, nove investicije, razvoj poljoprivrede, kao i drvoprerađivačke industrije su temelj razvoja Rožaja“, kazali su iz Pokreta.

„Efikasna administracija, odgovorna vlast i kvalitetan menadžment su ključni elementi u razvoju svake sredine koja teži istinskom razvoju za afirmaciju ljudskih potencijala.
Na izborima 27. maja očekujemo podršku svih građana koji vole svoj grad, kao i onih koji žele ljepše i bolje Rožaje!
Građanima Rožaja treba odgovorna i poštena vlast! Građanima Rožaja trebaju promjene! I to ‘Promjene za bolje Rožaje – Aida Nina Kurpejović’, zaključeno je u saopštenju.