Medojević: Sinđa kidnapovan zbog straha da će propjevati

Privođenje

Lažni državni udar doživio je kompletan raspad. Specijalni tužilac dovodi "krunskog  svjedoka" Sinđu, saradnika BIA, narkomana , višestrukog  ubicu, i liječenog psihijatrijskog bolesnika , vladinim avionom u Crnu Goru, sa tragikomičnim objašnjenjem da mu je život ugrožen u Srbiji, sa kojom Đukanovićev i Katnićev režim imaju sjajnu saradnju.

Sinđeliću, kao lažnom svjedoku lažnog državnog udara život je ugrožen samo od crnogorskog režima, koji jedini ima motiv da ne dozvoli da Sindja promijeni iskaz i počne da pjeva o stvarnim organizatorima lažnog državnog udara. 

U strahu od ponašanja Sinđe, crnogorski režim je odlučio da ga zarobi i dovede u Crnu Goru. Ne bi me začudilo da režim likvidira narkomana i psihijatrijskog bolesnika Sinđu, da bi spriječili njegovo stvarno svjedočenje o tome šta se stvarno dešavalo oko lažnog državnog udara, i da za to ponovo optuže DF.

 
Sinđa i Minđa su morali znati kako prolaze ljudi koji prave paktove sa mafijom i koji postaju opasan teret .
 
Da je Vlada dio lažne priče o državnom udaru, dokazuje i  činjenica da je Vlada dala državni avion za akciju kidnapovanja Sinđelića i njegovu moguću likvidaciju, kao potencijalno opasnog svjedoka za brljotine Đukanovića i Popovića o lažnom državnom udaru.
 
Aktuelni režim je opasnost po stabilnost države i njegova smjena je vrhunski prioritet.

 

Nebojša Medojević

Predsjednik Pokreta za Promjene i član predsjedništva DF-a