PzP: Rasulo u DPS, potrebno što prije izaći sa zajedničkom platformom

Pokret za Promjene

Pokret za promjene je već jednom upozorio javnost na zakulisne radnje koje prate izbor novog menadžmenta RTCG. Tada smo rekli da je, prema našim saznanjima iz insajderskih izvora , mjesto generalnog direktora namijenjeno Đorđiju Kustudiću, I da mu je tu poziciju obećao lično Duško Marković

No izgleda da određeni krugovi bliski bivšem premijeru nemaju namjeru tek  tako da prepuste ovu važnu polugu vlasti. Prema dobijenim informacijama Milo Đukanović, njegov brat Aco u saradnji sa Branom Mićunovićem već sada rade na guranju svog kandidata za poziciju glavnog I odgovornog urednika. Prema nezvaničnim informacijama, poziciju glavnog I odgovornog urednika će pokrivati nekadašnji novinar te kuće, a danas glavni kadar iz Vijesti – Vladan Mićunović, čime je još očiglednije I do kraja ogoljena saradnja Prve I Druge familije u Crnoj Gori. Podsjećanja radi – nedavno su oslobođeni plaćanja poreskog duga  prema RDC 289 790 eura zajedno sa TV Pink I Tv Prva.

Po unaprijed zadatom scenariju, sve se ovo završava preko Savjeta RTCG u kom dominiraju tzv.’nezavisni’ eksperti bliski medijskom koncernu Vijesti. Sve ovo svjedoči da će Duško Marković završiti kao Igor Lukšić, a da nema ni govora o demokratizaciji društva, već samo I isključivo fingiranju iste zarad očuvanja kleptokratskog sistema koji uništava državu Crnu Goru, pa čak dovodi u pitanje I biološki opstanak njenih građana.

Osim toga, ovo svjedoči o opštem rasulu unutar samog DPS, jer Đukanović I njemu bliski već šire priču o tome da je ovo najgora Vlada do sada, da Duško Marković uništava partiju , da je Marković sposoban da vodi podzemlje ali ne I socijalnu I ekonomsku politiku, kao I to da pravi dilove sa dijelom opozicije iza leđa neformalnog šefa Đukanovića.

Haos u DPS kao I u državi najbolji je dokaz tvrdnji DF da je režim I bukvalno na koljenima I da opozicija treba da pristupi jedinstveno organizaciji protesta I izvrši snažan pritisak na EU I međunarodni factor kako bi se organizovali prvi fer I slobodni izbori, ponove izbori u Nikšiću I stvore uslovi za smjenu ne samo vlasti, već sistema koji je toliko srastao sa kriminogenim strukturama das u počeli da funkcionišu I nezavisno od DPS.

Samo složno I samo jako!

Press služba Pokreta za promjene